We zijn er klaar mee!

We zijn er klaar mee!

Daar is ie dan eindelijk, mijn nieuwe site, de allernieuwste toevoeging aan onze gezondheidspraktijk, onze visie, het nieuwste kindje, van vrouw voor jullie vrouwen ! 
Je hoort het overal, iedereen is er klaar mee, met de crisis jaren de afgelopen 2 jaren. We kunnen weer langzaamaan vooruit kijken, de lente komt in zicht, met leuke vakanties en de “summer-of-love” in het vooruitzicht!
Door alle stress de afgelopen 2 jaren, het uitzichtsloze, het structuurloze dagelijkse leven, het thuiswerken, zijn er bij veel dames ongemerkt wat kilootjes aan blijven plakken. 
Vakanties worden dubbel en dwars ingehaald deze zomer, voor veel dames staat er dan nu eindelijk die fantastisch lang-naar-uitgekeken bruiloft op de planning, en kijken we stiekem uit naar het kopen van een nieuwe bikini.
KORTOM; WE ZIJN ER KLAAR MEE, EN WE ZIJN ER KLAAR VOOR !
We durven weer PERSOONLIJKE DOELEN te stellen.
Voor al die dames die graag aan hun figuur willen werken, ik ben er voor jou LOVELY LADY.

Ik spreek uit ervaring. 
Inmiddels heb ik al 18 jaar om-en-nabij hetzelfde GEWICHT, en heb een gezonde levensstijl gevonden waarbij ik dit ‘passende gewicht ‘ EENVOUDIG kan onderhouden.

Maar dat is niet altijd hetzelfde geweest.  Voor die tijd was ik toch wel een aantal kilootjes zwaarder dan dat ik tegenwoordig ben. Niet dat ik gigantisch veel overgewicht had, maar voelde me niet zo lekker in mijn vel. In die tijd is wel de PASSIE voor gezondheid, VOEDING en sport begonnen. Ik ontdekte wat VOEDING en sport met de MENS kon doen, en wat het voor je FIGUUR kan doen.
Een mooie ontwikkelingsreis. 
Tesamen met mijn man en partner hebben we 17 jaar lang een fitness & healthclub gehad, en gedurende al deze jaren heb ik  zo veel kennis opgedaan middels opleidingen, boeken en ervaring.  Daarnaast openden we een gezondheidspraktijk, die de laatste jaren explosief is gegroeid. We hebben een grote verandering doorgemaakt in ons leven en besloten om het succes van de gezondheidspraktijk uit te bouwen, en ons  (enkel nog) te gaan focussen op het verbeteren van het welbevinden van de unieke persoon, persoonlijke services ter optimalisering van de gezondheid. En dan kun je denken aan een uiteenlopende klachtenpatronen zoals hormonaal, darmklachten, vermoeidheid, stress, huidklachten, schildklier etc etc., waar mijn man en partner als therapeut al deze clienten met ontzettend veel passie ondersteund.
Maar het blijkt ook, VROUWEN EN HUN GEWICHT, DAT BLIJKT TOCH ALTIJD WEL EEN DINGETJE.

Daaruit is ook dit ‘nieuwste kindje’ geboren.
Een voedingsplan, speciaal voor de vrouw, die KRACHTIGE RESULTATEN NASTREEFT op het gebied van lichaamstransformatie.
De vrouw die niet specifiek gezondheidsklachten heeft, maar wel meer energie wilt zonder dipjes, en graag weer GRIP OP HAAR GEWICHT wilt. Die graag die CENTIMETERS kwijt wilt.
Ik ben er voor de vrouw die specifiek aan de slag wilt met het VERLAGEN van de VETMASSA en het VERMINDEREN van gewicht.
Mijn jaren aan kenniservaring, mijn liefde en passie, heb ik in My Fitworld Studio gestoken, en GA GRAAG MET JE AAN DE SLAG.
Eenvoud viert de boventoon, het moet simpel en eenvoudig zijn, zonder al te veel te hoeven na te denken, want wij powervrouwen hebben het inmiddels als druk genoeg met werk en ons gezin.

LOVELY LADY, ik gun het je zo dat je (weer) TROTS bent op jezelf, dat je jezelf weer echt mooi gaat vinden, en ik gun je in deze reis naar de MOOISTE VERSIE VAN JEZELF ook veel waardevolle inzichten in JEZELF.

Deel deze blog: