Over mij

MyFitWorld Studio wordt vertegenwoordigd door Danielle Smeets, een (ervarings)deskundige in gezonde voeding. Gezondheid, mindset, voeding en sport zijn mijn passie. Ik ben hier altijd mee bezig en heb van mijn passie mijn werk mogen maken. Met veel plezier deel ik mijn kennis en jaren lange ervaring met jou, zodat jij ook je doel kunt bereiken en lekker(der) in je vel zult zitten.

0
heerlijke koppen thee
0
mooie waardevolle gesprekken
0
geluksmomenten

Mijn missie

Het is mijn missie om jou middels mijn voedingsadvies weer in shape te brengen. Iedereen heeft een uniek en persoonlijk doel, waar wij samen aan gaan werken. Het kan om afvallen gaan, je weer fit en energiek voelen of om je voedingspatroon weer op de rit krijgen.

Ik deel graag mijn kennis en jarenlange ervaringen met jou, zodat jij je weer goed voelt, weer happy bent met je figuur en zelfverzekerd het leven tegemoet gaat.

Mijn ervaringen

De kennis die ik nu bezit, heb ik gehaald uit zowel mijn 19 jaar ondernemerschap in de sport- en gezondheidsbranche, als de diverse studies die ik heb afgerond. Zo heb ik de opleidingen ‘Gewichtsconsulent’, ‘Sportvoeding’, ‘Positieve psychologie’, ‘NLP practioner’ en ‘Orthomoleculair detoxconsulent’ op mijn naam staan.

Daar buiten heb ik 19 jaar aan kennis ervaring opgedaan door andere workshops, lezingen en medische publicaties op het gebied van voeding, sport, fitness, mindset en Nlp. MyFitworld Studio, ons nieuwste concept, is onderdeel van onze succesvolle gezondheidspraktijk. Paul Smeets helpt als therapeut velen mensen op weg naar een optimale gezondheid. We zijn nog lang niet uitgegroeid.

Let's start

Een doel zonder een plan is slechts een wens. Laat mij jouw helpen je doelen te behalen door middel van Jouw Fitplan!

Veel gestelde vragen

De intake vind plaats in onze gezondheidspraktijk, waar ik je van harte verwelkom met een heerlijke kop thee, koffie, capucino of water. Onder de intake verstaan we de volgende onderdelen;

 • Het bespreken van mijn bevindingen omtrent het oude/huidige eet-en leefstijlpatroon (welke van te voren via de mail aangeleverd zijn geworden), alsmede uitleg en verstrekken benodigde informatie omtrent het eet-en leefstijlpatroon.
 • Het bespreken van het doel/wens van de client.
 • Het analyseren van het huidige gewicht, vetpercentage, vochthuishouding etc.
 • Bespreken vervolgstappenplan.


Totale duur circa 60-80 minuten

Veel zorgverzekeraars vergoeden mijn diensten, of vergoeden deels mijn diensten. Er wordt vergoed vanuit de aanvullende pakketten. Tijdens de intake worden de kosten van het plan aan mij betaald, en vervolgens ontvangt de client meteen een declaratie van mij welke zij kan doorsturen naar haar zorgverzekering.

Een warm welkom in onze praktijk, kleinschalig, altijd 1 op 1/privacy, persoonlijke aandacht, betrokkenheid met af en toe een vleugje humor.

My Fitworld Studio is perfect voor jou, als:

 • Je een vrouw bent tussen de 25 en 50 jaar en (weer) in shape wilt komen
 • Je wel óf niet doet aan sport
 • Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen
 • Je blijvende resultaten wilt voor de lange termijn

My Fitworld Studio is niet geschikt voor jou, als:

 • Je je doelen wilt behalen, maar niet in actie komt
 • Je ‘geen tijd’ hebt om je doelen te behalen en je voeding aan te passen
 • Je compleet Vega of Vegan eet
 • Je een moeilijke eter bent