“Ik voel me weer zelfverzekerd.”

– Manon, 32 jaar

Ervaringen

“Ik ben in totaal 8,1 kilo afgevallen, waarvan 7,4 aan vetmassa eraf. Dat merk je meteen aan de kleding. Ik heb weer een mooie taille, en voel me weer zelfverzekerd. Het voedingsplan dat Danielle voor mij heeft samengesteld is eenvoudig en erg handig met mijn drukke leven te combineren.”

– Sara, 47 jaar

“Geen ellenlange boodschappenlijsten en recepten waar ik stress van krijg. De eye-opener voor mij was, dat ik meer moest gaan eten, anders eten. Danielle heeft mij veel geleerd, waardoor ik nu ook bewust andere keuzes maak. Ik kan mijn jurk eindelijk weer aan die nog van 4 jaar geleden in de kast hangt. Ik voel me nu fit, met een figuur waar ik me nu eindelijk weer mezelf voel, ken je dat gevoel?!”

– Manuela, 42 jaar

“No-nonsense, veel persoonlijke uitleg, heldere informatie. Ik heb voorheen wel eens een afslankapp gebruikt, maar daar had ik in de praktijk niks aan. Die adviezen waren niet op mij persoonlijk afgestemd, en er ging veel werk inzitten in veel recepten. Ik was daarna ook alles weer bijgekomen, en meer zelfs. Ik ben op aanraden van een vriendin van mij bij Danielle terecht gekomen. We hebben een concreet doel gesteld, en heb dit (mag ik wel zeggen met trots) behaald. Geen Jo-Jo, en doordat ik nu op de juiste manier ben afgevallen (vetmassa) zie je dat heel goed terug in de verandering van je figuur. Super bedankt!”

– Dionne, 34 jaar

“Ik was door de Corona situatie en de lockdowns toch ongemerkt een kilo of 4 à 5 bijgekomen. Ik wilde er steeds zelf wat aan doen, om die kilo’s weer eraf te krijgen, maar ik kon gewoon simpelweg de motivatie niet vinden. Uitstelgedrag, keer op keer, ik zat in een vicieuze cirkel. Tot de dag dat ik samen met een vriendin bij Danielle terecht kwam, de eerste stap was gezet. Tijdens de intake hebben we concrete, en vooral haalbare, doelen gesteld. Eindelijk weer iets om naar uit te kijken. Als je dan ook de eerste veranderingen aan je lichaam ziet, is de motivatie terug. Ik heb de teugels terug in handen. Vanochtend gaf de weegschaal voor het eerst onder de 69,9 aan, onder de 70! Ik ben al op internet aan het speuren voor een nieuwe bikini!”

– Manon, 32 jaar

“Meer eten, anders eten, zowel centimeters als gewicht eraf, bedankt voor de uitgebreide uitleg.”

– Wendy, 29 jaar

Let's start

Een doel zonder een plan is slechts een wens. Laat mij jouw helpen je doelen te behalen door middel van Jouw Fitplan!

Veel gestelde vragen

De intake vind plaats in onze gezondheidspraktijk, waar ik je van harte verwelkom met een heerlijke kop thee, koffie, capucino of water. Onder de intake verstaan we de volgende onderdelen;

 • Het bespreken van mijn bevindingen omtrent het oude/huidige eet-en leefstijlpatroon (welke van te voren via de mail aangeleverd zijn geworden), alsmede uitleg en verstrekken benodigde informatie omtrent het eet-en leefstijlpatroon.
 • Het bespreken van het doel/wens van de client.
 • Het analyseren van het huidige gewicht, vetpercentage, vochthuishouding etc.
 • Bespreken vervolgstappenplan.


Totale duur circa 60-80 minuten

Veel zorgverzekeraars vergoeden mijn diensten, of vergoeden deels mijn diensten. Er wordt vergoed vanuit de aanvullende pakketten. Tijdens de intake worden de kosten van het plan aan mij betaald, en vervolgens ontvangt de client meteen een declaratie van mij welke zij kan doorsturen naar haar zorgverzekering.

Een warm welkom in onze praktijk, kleinschalig, altijd 1 op 1/privacy, persoonlijke aandacht, betrokkenheid met af en toe een vleugje humor.

My Fitworld Studio is perfect voor jou, als:

 • Je een vrouw bent tussen de 25 en 50 jaar en (weer) in shape wilt komen
 • Je wel óf niet doet aan sport
 • Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen
 • Je blijvende resultaten wilt voor de lange termijn

My Fitworld Studio is niet geschikt voor jou, als:

 • Je je doelen wilt behalen, maar niet in actie komt
 • Je ‘geen tijd’ hebt om je doelen te behalen en je voeding aan te passen
 • Je compleet Vega of Vegan eet
 • Je een moeilijke eter bent